Last news in Fakti

15 Юни, 2017 12:01 1 317 1

Розберг: Приключих с Формула 1!

  • ботас-
  • розберг-
  • хамилтън-
  • волф-
  • формула 1-
  • mercedes

Германецът отрече твърденията на Тото Волф, че може да се върне

Розберг: Приключих с Формула 1! - 1
Снимка: БТА/АР

Световният шампион във Формула 1 за 2016-а година Нико Розберг е категоричен, че с кариерата му е свършено и няма намерения да се връща. Наскоро босът на Mercedes Тото Волф обяви, че не би се изненадал, ако германецът реши да седне отново зад волана и дори предположи, че това може да се случи във Ferrari след време.

Нико обаче набързо ликвидира тези слухове като каза, че изобщо не обмисля подобна възможност.

„Не, аз наистина приключих с кариерата си във Формула 1. Щастлив и горд съм от резултатите и успехите, които имах и те ме изпълват с удовлетворение. Всичко това обаче сега е в миналото и аз ще се занимавам с други неща“ каза Розберг пред „Шпорт Билд“.

Както е известно той шокира всички, след като обяви оттеглянето си само дни, след като миналата есен триумфира като световен шампион след здрава битка със съотборника си Люис Хамилтън. На негово място Mercedes привлече Валтери Ботас, който въпреки някои добри изяви, на този етап остава в сянката на британеца, който води битка за титлата със Себастиан Фетел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Браво, точно и навреме при тази конкуренция, от Люис Хамилтън и Себастиан Фетел.