15 Юни, 2017 15:03 1 317 1

Григор Димитров: Отново съм в правия път

  • димитров-
  • форма-
  • тенис-
  • турнир

Играя страхотно, но ми е трудно да печеля, коментира най-добрият български тенисист

Григор Димитров: Отново съм в правия път - 1
Снимка: БТА/АР

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров подходи с оптимизъм преди участието си на турнира в Щутгарт. Григор стартира днес около 16:00 часа срещу поляка Йежи Янович, с което слага началото на изявите си на тревни кортове.

Българинът говори пред официалния сайт на АТР и каза, че ще се наслаждава на участието си в Германия, още повече, след като вече е смятан за един от фаворитите в Щутгарт след отпадането на Роджър Федерер.

"В началото на годината мисля, че играех невероятен тенис. Като цяло не съм твърде разочарован от клей сезона. Разбира се, можех и чувствах, че можех да направя повече, но в доста мачове имах аванс от пробив, аванс от един сет и просто трябва да изчистя някои малки детайли и отново да вляза в този победен ритъм. Не е лесно, защото мисля, че последните 5-6 месеца взеха много от мен, физически и психически, но смятам, че постепенно се връщам на правилния път. Мисля, че играя добър тенис. През годината показах страхотен тенис. Мисля, че съм подобрил играта си във всички отношения, просто трябва да направя още една малка крачка, за да мога да си затварям мачовете. Играя на високо ниво във всеки един турнир.

Понякога е малко лудо, защото започваш годината, да речем, втори и си казваш "добре", а после изведнъж виждаш, че си девети. Трябват ми по-добри резултати в следващите седмици, разбира се. Трябва да вдигна шум по време на сезона на трева и да съм сигурен, че върша правилните неща, за да мога да печеля", коментира Гришо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тренер

    2 0 Отговор
    Народът отдавна го е казъл "добре играхме, ама паднахме" ;)
    Гришо важното е че печелиш бабите на пенис :)))