16 Юни, 2017 09:57 1 255 0

Конте е на крачка от напускане на Челси

  • конте-
  • челси-
  • трансферна политика-
  • селекция

Италианецът е бесен на клубните директори за това, че не работят по привличането на определените от него футболисти

Конте е на крачка от напускане на Челси - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Челси Антонио Конте е пред напускане на тима, твърди "Скай Италия". Според последни информации специалистът е бесен от факта, че директорите на клуба не действат по привличането на набелязаните от него футболисти и в крайна сметка е на прага да напусне "Стамфорд Бридж".

Той успя да върне славата в лондонския клуб, след като пое отбора в труден момент, но въпреки това успя да го направи шампион и то по доста впечатляващ начин.

Младият специалист е настоял пред клубното ръководство за няколко силни имена, тъй като има за цел отборът да направи силна кампания не само във вътрешния шампионат, но и в Шампионската лига. В крайна сметка обаче той се е примирил, че май няма да получи въпросните играчи.

Усилено се говори, че ако се стигне до напускане на Конте, тогава вероятно бившият треньор на Борусия Дортмунд Томас Тухел ще го замени на треньорското кресло на "Стамфорд Бридж".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА