Last news in Fakti

16 Юни, 2017 15:29 1 134 0

Турски тим иска трима от Милан

  • анталияспор-
  • милан-
  • ето'о-
  • трансфер

Анталияспор се интересува от Куцка, Палета и Соса

Турски тим иска трима от Милан - 1
Снимка: БТА/АР

Турският Анталияспор води преговори за трима футболисти на Милан. Президентът на клуба Али Сафак Йозтюрк потвърди, че работи по привличането на Юрай Куцка, Габриел Палета и Хосе Соса.

"Имахме срещи с представители на няколко отбора от Серия "А". Обменихме идеи, уредихме приятелски срещи, а коментирахме и възможността за някои трансфери. Да, възможно е да подпишем с Куцка, Палета и Соса, но всичко е още в ранна фаза", каза Йозтюрк.

Анталияспор завърши на 5-о място в турското първенство, а голямата звезда на тима е Самуел Ето'о. Наскоро в клуба бе привлечен Жереми Менес, а се говори за интерес и към Гари Медел от Интер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА