Last news in Fakti

17 Юни, 2017 15:29 1 806 0

Агентът на Роналдо плаши Реал Мадрид

  • роналдо-
  • мендеш-
  • агент-
  • оферти-
  • реал мадрид

Три клуба са готови да платят 180 милиона евро за португалската звезда, разкри Жорже Мендеш

Агентът на Роналдо плаши Реал Мадрид - 1
Снимка: БТА/АР

Интересът към голямата звезда на европейския клубен шампион Реал Мадрид – Кристиано Роналдо е убийствен. Това е съобщил агентът на четирикратния носител на Златната топка Жорже Мендеш пред ръководството на "кралския клуб", пише Cadena Copе.

Според информациите три клуба са готови да платят 180 милиона евро, за да привлекат португалския национал. Това са бившият му отбор Манчестър Юнайтед, както и френските ПСЖ и Монако. Роналдо сериозно обмисля бъдещето си в Реал заради данъчния скандал.

Прокуратурата официално повдигна обвинение срещу него за укриване на 14,7 милиона евро. 32-годишният нападател е бесен на Реал, защото не получи достатъчно подкрепа, въпреки, че от "Сантяго Бернабеу" излязоха с официално съобщение, че вярват в звездата си. По-късно обаче "белите" помолиха медиите да не пускат снимки на Роналдо с екипа на Реал, когато новините са свързани със скандала.

Причината за това е, че мадридчани не искат да бъдат замесвани, а за капак и основните им спонсори също не желаят логата им да стоят на едно място с думата "измама". Предполага се, че точно това действие е изкарало извън нерви Роналдо и той сериозно обмисля да напусне "белия балет".

Припомняме, че по време на същия скандал с Лео Меси се появиха информации, че и той е обиден на Барселона и иска да си тръгне, но в крайна сметка това се оказаха само слухове и аржентинският гений остана на "Камп Ноу".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА