Last news in Fakti

18 Юни, 2017 01:00 6 526 4

Играчите на Реал: Роналдо прави театър за пари

  • роналдо-
  • реал мадрид-
  • театър-
  • договор

Целта на Кристиано е да си издейства нов договор

Играчите на Реал: Роналдо прави театър за пари - 1
Снимка: БТА/АР

Футболистите на европейския клубен шампион Реал Мадрид не са останали безразлични към последните събития, свързани с Кристиано Роналдо.

Испанските медии се надпреварват да пишат, че четирикратният носител на Златната топка иска да напусне "Сантяго Бернабеу", след като беше обвинен, че е укрил данъци в размер на 14,7 милиона евро. Той вече е информирал президента на "кралския клуб" Флорентино Перес за намерението си и е твърд в позициите си.

Според Marca Роналдо е разкрил това и пред съотборниците си в националния отбор на Португалия. Звездите на Реал са обсъдили помежду си своята гледна точка и вярват, че Кристиано има стратегия. Тя е да получи нов договор с по-висока заплата и ако това стане, той веднага ще се успокои.

В края на 2016 г. звездата подписа ново споразумение с "белите" до 2021 г. и се предполага, че годишната му заплата надхвърля 21 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаран БГ

    11 1 Отговор
    Вай, сиромашкия.......
  • 2 Мамооо

    11 2 Отговор
    .аси м...ла ненаситен. А бе що не му бият шута на този смешник? Ако не са другите да му подават пасове, е кръгла нула. Посредствен играч.Берба е къде - къде по-читав футболист.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тво

    1 0 Отговор
    Цитат: Не е проблем да нахраним бедните, проблема е, че не можем да нахраним богатите.