Last news in Fakti

18 Юни, 2017 13:26 4 150 3

Уволниха треньор след победа с 25:0

  • треньор-
  • победа-
  • серанос-
  • беникалап

Това е унизително за съперника, смята клубното ръководство

Уволниха треньор след победа с 25:0 - 1
Снимка: shutterstock.com

Испански футболен треньор беше уволнен след победа на тима му с 25:0. Това се е счело за неприемливо от ръководството на клуба, тъй като е унизително за съперника.

Става дума за детския тим до 11 години на Серанос. Решението на ръководството идва след гръмкото 25:0 над Беникалап.

"Длъжни сме да възпитаваме в играчите уважение към съперника. След този резултат решихме, че треньорът трябва да подаде оставка", коментира членът на ръководството на клуба Пабло Алкаид.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Тошо

    10 2 Отговор
    Мечешка услуга са му направили
  • 2 интересно

    24 3 Отговор
    Може и да е правилно решението, нищо че на пръв поглед изглежда абсурдно. Все пак става дума за детски отбори и децата трябва да се възпитават , че макар и важна , победата не е всичко и не трябва да бъде на всяка цена. Очевидно разликата между двата отбора е била голяма.
  • 3 Спиро Штопера

    8 1 Отговор
    Сега от Беникалап да го вземат и следващия мач да бият Серанос с 50:0 !!!