20 Юни, 2017 01:00 1 040 0

Дани Алвеш близо до Манчестър Сити

  • алвеш-
  • ювентус-
  • манчестър сити-
  • трансфер

Гражданите предлагат 6 милиона за защитника на Ювентус

Дани Алвеш близо до Манчестър Сити - 1
Снимка: БТА/АР

Един от най-добрите играчи на Ювентус през миналия сезон Даниел Алвеш е договорил личните си условия с Манчестър Сити и отново ще играе под ръководството на Пеп Гуардиола. 34-годишният бивш ас на Барселона ще подпише договор за два сезона, а трансферната сума, която „гражданите“ ще платят за него е около 6 милиона евро.

Сделката изглежда сигурно, още повече, че Гонсало Игуаин, съотборник на Алвеш в Ювентус, се сбогува с бразилеца в специално видеообръщение.

„За мен беше част да играя с теб – каза аржентинецът. – Пожелавам ти всичко най-хубаво и се надявам, че скоро пак ще прекарваме време заедно. Чао, гений“.

С Алвеш мениджърът на Сити си решава само половината от проблемите в дефанзивен план, тъй като Гуардиола ще трябва да привлече още един краен бранител, след като през това лято си тръгнаха Бакари Саня и Гаел Клиши. Десният бек на Тотнъм Кайл Уокър е голямата цел на Пеп за въпросната позиция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА