19 Юни, 2017 11:58 1 032 0

Георги Миланов напуска ЦСКА Москва?

  • цска москва-
  • миланов-
  • договор-
  • димитров

Преговорите между двете страни за нов договор са секнали

Георги Миланов напуска ЦСКА Москва? - 1
Снимка: БТА/АР

"Готови сме да изслушаме всяко едно предложение" - това заяви мениджърът на Георги Миланов - Мирчо Димитров. Пред руския сайт Chempionat.ru той призна, че в момента преговори между двете страни не се водят за продължаване на договора му с ЦСКА Москва и българският национал може да напусне тима от руската столица.

"Преди 2-3 месеца разговаряхме с ръководството на ЦСКА Москва и те бяха настроени да продължим сътрудничеството си. Сега не водим никакви преговори за нов договор и с Георги решихме, че ако получим други предложения, ще ги обсъдим и ще преговаряме.

Засегя нямаме оферти, защото всички клубове са наясно, че Миланов е обвързан с ЦСКА за още една година, а в същото време не е поставен в трансферната листа. Ако пристигнат конкретни предложения, задължително ще се обърнем към ЦСКА. Георги иска да остане в отбора, но не може сам да инициира подписване на нов договор. Това трябва да направи самият клуб", коментира Мирчо Димитров.

През миналия сезон Миланов записа 18 мача - 9 от тях като титуляр в Премиер лигата, и отбеляза два гола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА