Last news in Fakti

19 Юни, 2017 14:57 2 008 0

Ленъкс Люис: Няма да гледам Макгрегър - Мейуедър

  • люис-
  • макгрегър-
  • мейуедър-
  • бокс

Никой не може да се мери с Флойд, отсече легендата

Ленъкс Люис: Няма да гледам Макгрегър - Мейуедър - 1
Снимка: БТА/АР

Боксовата легенда Ленъкс Люис определи за напълно безинтересен двубоя между непобедения на боксовия ринг Флойд Мейуедър и ММА звездата Конър Макгрегър.

Двамата трябва да се качат на ринга на 26 август в Лас Вегас и да се бият по правилата на бокса.

"Не мога да приема това за нещо сериозно. Мейуедър е най-добрият в света. Никой в бокса не може да се мери. И двата вида спорт използват ръце, но те са толкова различни. Флойд ще го нокаутира. Той е прекалено добър боксьор за Макгрегър, а Конър няма опит в бокса и няма да има възможност да се бие по друг начин. Нямам намерение да си купя платеното телевизионно излъчване, но резултатът ще ми е интересен", коментира Люис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА