21 Юни, 2017 00:00 1 532 1

Ибрахимович има две опции пред себе си

  • ибрахимович-
  • кариера-
  • контузия-
  • райола-
  • манчестър юнайтед

Шведът може да заиграе в САЩ или Италия

Ибрахимович има две опции пред себе си - 1
Снимка: БТА/АР

Шведският нападател Златан Ибрахимович има две опции като бъдещи дестинации за кариерата си, след като Манчестър Юнайтед официално отказа да му предложи нов договор. Това разкри неговият агент Мино Райола.

“Много клубове се интересуват от Ибрахимович - от МЛС в САЩ, но и Италия остава възможност. Наполи? Всичко е възможно, но смятам че Наполи няма да е следващият му клуб“ заяви Райола пред Sky Sports.

Ибрахимович претърпя операция в САЩ, след като скъса кръстни връзки през април. Очаква се 35-годишният футболист да се възстановява от травмата си поне до януари следващата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 filo

    1 0 Отговор
    За Ибра може да се каже само едно - един от най-големите футболисти на нашето време. Жалко, че е към края на кариерата си. За мен беше удоволствие да го гледам.