Last news in Fakti

20 Юни, 2017 12:24 1 318 1

Още един от Реал може да лежи в затвора

  • модрич-
  • реал мадрид-
  • мамич-
  • динамо загреб-
  • измами

Лука Модрич е разследван от прокуратурата

Още един от Реал може да лежи в затвора - 1
Снимка: БТА/АР

Хърватската прокуратура образува разследване срещу Лука Модрич, след като полузащитникът на Реал Мадрид и националния отбор даде показания в съда за финансовите си сделки с бившия президент на Динамо Загреб - Здравко Мамич. Според обвинението, Модрич е лъжесвидетелствал за процеса на трансфера си в Тотнъм от Динамо Загреб през 2008-а година.

31-годишният Модрич заяви пред съдебните власти, че е имал договор с Мамич, според който бившият президент на Динамо е трябвало да преведе на негова сметка 50 процента от трансферната сума, която възлизаше на 21 милиона евро.

Това обаче не отговаря на думите на бившия халф на Динамо Загреб от предишно изслушване, така че той може да бъде подведен под съдебна отговорност за лъжесвидетелстване. Съдът в Хърватия обвини Мамич, неговия брат и други две лица във финансова злоупотреба и укриване на данъци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Sirpit

    5 1 Отговор
    Защо пишете глупости! Колкото в България има осъден политик, толкова ще бъдат осъдени и тези от Реал, тия богаташи никой не ги пипа!!!!