21 Юни, 2017 09:44 1 240 5

ЦСКА към феновете: Не тръгвайте за Нион!

  • цска-
  • призив-
  • фенове-
  • поход-
  • нион-
  • уефа

Клубът спира похода на привържениците си

ЦСКА към феновете: Не тръгвайте за Нион! - 1
Снимка: БТА

Ръководството на ЦСКА призова феновете си да не организират поход към Нион, в знак на протест срещу изхвърлянето на отбора от европейските клубни турнири. Босовете на клуба благодарят за подкрепата, но призовават да не се бърза с протестни действия заради евентуално нагнетяване на напрежението.

Ето и целият текст в сайта на клуба, който публикуваме без редакторска намеса:
"Армейци,
ПФК ЦСКА благодари за изразената готовност да защитите клуба и неговите права в Нион. Ръководството на клуба ви призовава да изчакаме решението на КАС преди предприемането на каквито и да било други действия. Нагнетяването на допълнително напрежение преди решението на съда в Лозана не би донесло позитиви за нашите справедливи искания. ПФК ЦСКА е предприел всички необходими законови мерки за защита на легитимното и извоювано на спортния терен право на клуба да участва в Лига Европа през настоящия сезон. Бъдете сигурни, че нашият клуб няма да остане безучастен при каквото и да е развитие на казуса".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион29

    3 2 Отговор
    САМО ЦСКА което и да е то София или1948

    Коментиран от #2

  • 2 Киро

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Скорпион29":

    ЦСКА 1948 е изрод на гелосаната мас.ия от Делиормана, няма нищо общо с ЦСКА.

    САМО ЦСКА !

    Коментиран от #4, #5

  • 3 чичу митку мировянски

    3 0 Отговор
    Феновете ги чакам аз и Жоро вратарчито и оня отпред и тоя другия . Ши ги посрешна на пристанището в Нион заедно с швеците. Тъкмо гладих два дена и две денонощия панталона и ризата. Даже и Гришата ми лъсна пашмагите. Утре сабахлен ние , те, Гришята, Стойчо , Жоро вратарчето , оня отпред и двамата отзат по пътя.Две агнета, чеверме, Гришата пред УЕФА и после към армията.
  • 4 Скорпион29

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Киро":

    Аа ти си от Литекс значи ,само ЦСКА1948 ментето София вън от (А) група Росен животното долен предателлллл.и тия зад него същооооо дроги от Дружба 1,2,3,4 Литекс не е ЦСКА. Левски във (В) група догодина
  • 5 Скорпион29

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Киро":

    Киро,гост2, продажен си си по душа значи щом и одбора предаде даже, безсрамник от Литекс - Ловеч слуга на Гриша шекера