22 Юни, 2017 00:15 1 086 0

Обрат! Донарума остава в Милан?

  • донарума-
  • милан-
  • агент-
  • райола

Райола лети до Полша да говори с вратаря

Обрат! Донарума остава в Милан? - 1
Снимка: БТА/АР

Джанлуиджи Донарума все пак може да остане в Милан и да приеме предложението за нов договор. Младокът разпали сериозна полемика в Италия, след като отказа да обвърже бъдещето си с „росонерите“.

Сегашният контракт на 18-годишния вратар изтича през следващата лято, а интерес към него имат клубове като Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед, ПСЖ и Ювентус. Според „Скай Спорт Италия“ в последните дни изпълнителният директор на Милан Марко Фасоне се е опитал да стопи ледовете и Донарума е започнал да обмисля офертата от „росонерите“.

Очаква се днес агентът на вратаря Мино Райола да пътува за Полша, където Донарума и младежкият национален отбор на Италия играят на Европейското първенство. Темата коментира и Синиша Михайлович, който даде дебют на Донарума в Милан, когато бе треньор на тима.

„Джиджио е много добър вратар и ме е грижа за него. Но той все още е 18-годишен и има много да учи и да се развива. За него ще е по-добре да продължи развитието си в клуб, където е обичан и където ще получи възможности да върви нагоре. Разбирам и Райола, който върши добре работата си и докарва добри пари на клиентите си. Но смятам, че Донарума няма за къде да бърза. Той има още 20 години професионална кариера пред себе си“, каза Михайлович.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА