Last news in Fakti

22 Юни, 2017 14:27 1 169 2

Хамилтън: Може и да се откажа догодина

  • хамилтън-
  • отказване-
  • формула 1-
  • договор-
  • mercedes

Пилотът на Mercedes шокира феновете си

Хамилтън: Може и да се откажа догодина - 1
Снимка: БТА/АР

Претендентът за световната титла във Формула 1 Люис Хамилтън шокиращо обяви, че може да последва примера на бившия си съотборник Нико Розберг и да прекрати кариерата си след края на сезона.

Британецът води сериозна битка със Себастиан Фетел, от когото изостава с 12 точки в момента и при четвърти триумф мисълта да се откаже изобщо не му е чужда.

„Съдбата ми е в моите ръце и мога да реша да се откажа в края на годината. Дали обаче това ще означава, че моето наследство ще е по-малко от това, ако спра след 5 години? Никой не може да каже. Не обичам обаче плановете, тъй като човек никога не знае какво ще се случи, така че не знам какво ще направя” заяви Люис.

„Това, в което съм сигурен е, че ще продължа да бъда отдаден на състезанията както досега, както и на всичко друго, което правя в живота си. Няма да спра да търся границите на възможностите си каквото и да правя и да се стремя към величие. Точно това ще създаде и наследството ми. Не зная колко ще остана, но мога да кажа, че все още съм бърз, амбициозен и на високо ниво” каза още Хамилтън, който има договор с Mercedes и за следващата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 асът на асовете

    2 7 Отговор
    Ти си палячо, само дето не си забавен
  • 2 гост

    2 1 Отговор
    Той е добър пилот в отпична кола и отбор. Алонсо, Фетел или Ферстапен не биха се представили по-зле от него. Но Ф1 е комбинация от всичко това и голяма доза късмет.