22 Юни, 2017 15:26 2 132 0

Баща на играч поиска ... трактор от Ювентус

  • кийн-
  • баща-
  • договор-
  • ювентус-
  • трактор

Биру Кийн се оплаква за неизпълнена клауза в договора на сина му

Баща на играч поиска ... трактор от Ювентус - 1
Снимка: БТА/АР

Футболът е богат на куриози, а сред тях се нареди и искането на бащата на младия нападател на Ювентус Мойс Кийн – Биру, който поиска трактори от „бианконерите”.

„Ювентус ми обеща машини за стопанството”, обясни Биру Кийн пред Tuttosport, позовавайки се на детайли от договора на играча с италианския шампион.

Ювентус бил обещал на бащата подкрепа за неговото стопанство в Африка, ако убеди мениджъра на играча Мино Райола да не търси отбор за 17-годишния футболист в английската Висша лига. Точно това е направил Биру Кийн, но не е получил обещаната помощ.

„Те ми казаха, че това няма да е проблем. Тогава обаче се свързах с адвоката на Ювентус и той ми съобщи, че предложението е оттеглено, тъй като моите изисквания били извън техните представи”, споделя още бащата. Вместо това от Ювентус предложили 700 000 евро годишна заплата на неговия син.

„Когато Кийн порасне, Ювентус ще го загуби, ако той не подпише скоро нов договор”, заплашва още Биру, чийто син стана първият голмайстор в Серия „А”, който е роден през 2000 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА