Last news in Fakti

23 Юни, 2017 13:58 1 012 1

ЦСКА взима вратар от Италия

  • цска-
  • вратар-
  • италия-
  • селекция-
  • китанов

Играчът дори се очаква да пристигне в следващите дни на лагера в Австрия

ЦСКА взима вратар от Италия - 1
Снимка: БТА

ЦСКА-София продължава да търси вратар, който да е алтернатива на Георги Китанов. Полякът Гжегож Сандомиерски, който се считаше за сигурно ново попълнение, е отхвърлил офертата на "армейците", за да продължи да играе в родината си за вицешампиона Ягиелония.

При това положение в ЦСКА-София ще се насочат към друга цел. Смята се, че това е вратар от Италия, като преговорите са в напреднала фаза. Играчът дори се очаква да пристигне в следващите дни на лагера в Австрия.

До момента клубът е подписал само с един нов - бразилецът Рафаел Енрике, като забавянето на селекцията бе обяснено с неяснотата около участието на отбора в Лига Европа и последвалото изваждане от турнира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧНГ

    0 0 Отговор
    Джиджи Донарума от Милан!