Last news in Fakti

23 Юни, 2017 15:57 1 191 0

Конте иска в Челси двама от Ювентус

  • конте-
  • челси-
  • ювентус-
  • бонучи-
  • алекс сандро

Бившият наставник на торинци иска да се събере с Бонучи и Алекс Сандро

Конте иска в Челси двама от Ювентус - 1
Снимка: БТА/АР

Челси ще отправи двойна оферта към италианския шампион Ювентус за двама от ключовите бранители на "бианконерите" - Леонардо Бонучи и Алекс Сандро. Предложението ще бъде в размер на 100 милиона паунда, като 55 от тях са отделени за бразилеца.

Преди няколко дни грандът от Торино отхвърли първата оферта на Челси за Сандро. Предполага се, че тогава предложението е било в размер на 52 милиона паунда. Вчера генералният директор на Юве Джузепе Марота обаче разкри, че в клуба е пристигнало ново "сериозно" предложение за левия бек.

"Пристигна сериозна оферта за Сандро. Нямаме намерение да продаваме никого, но не искаме да задържаме някого против волята му", сподели Марота.

Бонучи е големият любимец на Конте, като в негово лице мениджърът вижда идеалния заместник на Джон Тери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА