25 Юни, 2017 05:15 1 799 0

Мицански: Има разделение между българи и чужденци

  • мицански-
  • разделение-
  • футбол-
  • българи-
  • чужденци-
  • левски

„Сините“ едва ли ще се противопоставят на Лудогорец, смята Мицански

Мицански: Има разделение между българи и чужденци - 1
Снимка: levski.bg

Бившият футболист на Левски - Илиян Мицански, коментира ситуацията в българския футбол и за престоя си на "Герена". Той бе потърсен от хърватските медии във връзка с евентуален двубой на Хайдук (Сплит) срещу Левски в Лига Европа. Преди това обаче „сините“ трябва да преодолеят Сутиеска.

"Говори се, че финансовото положение в Левски не е добро, но докато бях в клуба, всичко беше окей. Затова говори и привличането на шест-седем нови попълнения. Пристигнаха предимно играчи, които са били в школата на Левски. Мисля че ще отнеме време, в което да се докажат. Вярвам, че Левски ще отстрани Сутиеска, но след това ще му бъде много трудно срещу Хайдук. Не съм запознат много с хърватския футбол, но от време на време се чувам със старши треньора на Динамо (Загреб) - Ивайло Петев", заяви Мицански пред "Спортске новости".

"Играл съм в чужбина и такова нещо като в България няма. В съблекалнята на Левски има разделение българи на чужденци, но така е на Балканите. В другите страни такова нещо няма. Даниел Боримиров се опитва да направи нещо ново с тима, но с потенциала, с който разполага, едва ли ще може да се противопостави на Лудогорец. Аз съм приятел със сина на спортния директор - Алекс Боримиров. Той е младо момче на 19 години, което притежава интересен ляв крак", добави още националът.

„В Левски има няколко африкански играчи, но те по принцип са непостоянни в изявите си. Бабатунде Адениджи може да вкара изключителен гол, а след това да пропусне много изгодна ситуация. Такава е ситуацията и с новия нападател Жуниор Мапуку“, завърши Мицански.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА