26 Юни, 2017 05:15 895 1

Карик: Искам да играя до 40 като Гигс

  • карик-
  • манчестър юнайтед-
  • кариера-
  • край-
  • гигс

Халфът на Юнайтед не планира скоро да спира с футбола

Карик: Искам да играя до 40 като Гигс - 1
Снимка: БТА/АР

Халфът на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик разкри, че иска да играе до 40 годишна възраст като Райън Гигс. Той парафира нов едногодишен договор с "червените дяволи", а ако планът му се изпълни има още над 4 години футболна кариера пред себе си.

"Научих много неща от Гигси, както и от Скоулс и Невил, които играха до края на 30-те. Вече ще мисля година за година и се надявам и аз да играя до близо 40-годишна възраст", обяви той, цитиран от "Скай Спортс".

"Имах късмета да видя толкова много неща от Райън и определено и на мен може да ми отнеме толкова дълго време да се оттегля от футбола".

"Целта пред Юнайтед през новия сезон? Ще се стремим да постигнем нещо повече и да спечелим големи трофеи. Целта пред клуба винаги е една и съща".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 filo

    0 0 Отговор
    Майкъл Карик - великан.