Last news in Fakti

26 Юни, 2017 13:58 1 029 0

Барселона се насочи към играч на Атлетико

  • саул нигес-
  • барселона-
  • верати-
  • атлетико мадрид

След като сделката за Верати пропадна

Барселона се насочи към играч на Атлетико - 1
Снимка: БТА/АР

Ръководството на Барселона ще се опита да привлече младата звезда на Атлетико Мадрид Саул Нигес след пропадналата сделка с плеймейкъра на ПСЖ Марко Верати.

Френските богаташи нямат никакво намерение да се разделят с една от звездите си и вече отклониха оферта от каталунците на стойност 100 милиона евро. Това е накарало Барса да потърси алтернатива и от клуба са се спрели на 22-годишния полузащитник на Атлетико, пише AS.

На "Камп Ноу" считат, че Саул ще се впише отлично в схемата на игра на новия треньор Ернесто Валверде и няма да жалят средства за привличането му. "Дюшекчиите" със сигурност няма да искат да се разделят с Нигес заради трансферното ембарго. Той обаче има освобождаваща клауза от 80 млн. евро и ако тя бъде активирана, от Атлетико остават с вързани ръце.

Източникът твърди още, че спортният директор на Барса Роберто Фернандес е посетил Евро 2017 до 21 г., където е гледал изявите на Саул. През миналия сезон той изигра 33 мача в Ла Лига, в които вкара 4 гола и даде 3 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА