30 Юни, 2017 11:56 8 149 7

Винъс Уилямс предизвика катастрофа - има жертва

  • уилямс-
  • катастрофа-
  • жертва-
  • закон

Американската тенисистка ще има големи проблеми със закона

Винъс Уилямс предизвика катастрофа - има жертва - 1
Снимка: БТА/АР

Сериозни проблеми със закона налегнаха тенис звездата Винъс Уилямс. Оказа се, че на 9 юни 37-годишната американка е причинила пътнотранспортно произшествие, вследствие на което е починал 78-годишен шофьор. Той е издъхнал в болница, две седмици след инцидента.

При катастрофата има още един ранен. Това е съпругата на починалия, която все още е в болнично заведение.

Според полицейски източници Винъс категорично е виновна за инцидента, макар да не е била под влияние на алкохол, наркотици или да е използвала електронни устройства зад волана. Тя е отнела предимството на автомобила на пострадалите на кръстовище, след като не е успяла да спре навреме и колата им се е врязала в нейната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Темида

    35 0 Отговор
    Прецакала се е. Да беше убила някой на пътя у нас, че да види тя свобода медиини изяви кафенце в МВР, някой друг прокурор да каже, че абе може да е виновна ама да не прекаляваме и да не се месим в съда.
  • 4 Грую

    17 2 Отговор
    Ако караш пил алкохол има наказания, но ако си спортист и пиеш химия няма. Някои от гадостите , които спортистите пият предизвикват агресивно поведение, желание за високи скорости и всичко да става по-бързо като на филм и могат да изпуснат оборотите на нормалния живот, както и при шофиране. Ако имаш толкова пари и знаеш, че дрънкаш разни химикали за сила и издържливост по-добре си наеми шофьор.

    Коментиран от #5

  • 5 Олееее

    25 3 Отговор

    До коментар #4 от "Грую":

    Те американците химия не употребяват,Винъс е на минерална вода,плодове,зеленчуци и месце от дядовата ферма. Виж лошата Маша е друго нещо...
  • 6 Plovdiv

    3 1 Отговор
    Да пита Ставийското Мършоядно...
  • 7 Умерен главорез

    1 1 Отговор
    Четох някъде преди време че на тези две афроамерикан Винъс и оня Серина краварите или по-точно глобалистчетата там си затваряли очите за медикаменти забранени за белите спортисти в Кравария .... т.е. те правят расизъм наобратно - тези ще пият амфети и ще стават световни шампионки .