Last news in Fakti

30 Юни, 2017 13:58 1 232 0

Боримиров: Ще привлечем още двама

  • боримиров-
  • левски-
  • сутиеска-
  • мапуку-
  • лига европа-
  • селекция

Отдавна не сме имали такъв атрактивен футболист, каза шефът за Мапуку

Боримиров: Ще привлечем още двама - 1
Снимка: БТА

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров съобщи след победата с 3:1 срещу Сутиеска на старта в Лига Европа, че "сините" ще привлекат още двама чужденци. Шефът в клуба от "Герена" похвали Жуниор Мапуку, който блесна с две попадения срещу черногорците.

"Отдавна не беше ни се случвало да вкараме три гола. Мисля, че се получи приличен мач. Ядосвам се само за начина, по който получихме гол", коментира Боримиров.

"Това не е обликът на Левски, който аз, треньорът и всички фенове искаме. Докато се сработят новите футболисти трябва търпение и време. Но ние сме оптимисти. Работим по привличането и на още футболисти, които да допринесат класа. Ще разберете много скоро кои са те. Уважавам Влади Гаджев много. Още през май имах разговори с него и той категорично ми заяви, че бъдещето му е в чужбина. Новите ще бъдат чужденци", обяви Боримиров.

"Нашият отбор още не е навлязъл в ритъма си. В нападение разполагаме с двама много добри футболисти, като Буш и Мапуку, затова мисля, че реваншът ще е по-лесен", каза шефът в Левски.

"Хубаво е, че Мапуку още в официалния си дебют вкара два гола. Публиката го прие добре. Отдавна не сме имали такъв атрактивен футболист", каза Боримиров за Мапуку.

"Публиката на Левски е неделима част от отбора. Да, понякога капризна и недоволна, но ние работим, за да изчистим играта си, за да са доволни и феновете", добави спортният директор на "сините".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА