Last news in Fakti

30 Юни, 2017 15:33 1 272 0

Интер вади 60 милиона за Наинголан

  • наинголан-
  • рома-
  • интер-
  • оферта

Нерадзурите с оферта за халфа на Рома

Интер вади 60 милиона за Наинголан - 1
Снимка: БТА/АР

Интер е отправил солидна оферта в размер на 60 милиона евро за халфа на Рома Раджа Наинголан, твърдят медиите в Италия. Освен това "нерадзурите" са вмъкнали и опция за бонуси в предложението им с което сумата по негов евентуален трансфер може да нарасне с още 10 милиона.

На самия белгиец пък е бил предложен дългосрочен контракт със заплата в размер на 5,5 милиона евро на сезона и опция за бонуси при постигане на определени цели. През миналия сезон Наинголан игра в 37 мача за тима си, като успя да вкара 11 попадения и да даде 5 асистенции.

Интерес към него има и от Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА