30 Юни, 2017 16:43 1 521 0

От Сутиеска: Резултатът е добър за нас!

  • сутиеска-
  • левски-
  • ракойевич-
  • резултат-
  • лига европа

"Левски е по-добрият отбор, но ние имаме шанс да продължим", заяви Никола Ракойевич

От Сутиеска: Резултатът е добър за нас! - 1

Треньорът на Сутиеска Никола Ракойевич смята, че неговият тим е постигнал добър резултат срещу Левски на "Георги Аспарухов" в първия сблъсък между двата тима от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Черногорците загубиха с 1:3, но според специалистът имат шансове да осъществят обрат на реванша след седмица.

“Резултатът е много добър за нас. Можехме да се представим по-добре, но важното е, че успяхме да вкараме гол", каза Ракойевич.

"Искам да кажа, че Левски е по-добрият отбор и първият гол, който те отбелязаха беше много лошо начало за нашия отбор. Ние направихме поредица от грешки, това се случи, защото отборът ни е много по-млад от състава на Левски. Отборът на Левски е фаворит, но ще видим”, завърши треньорът на Сутиеска.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА