Last news in Fakti

3 Юли, 2017 01:00 1 769 0

Байерн започна подготовка за новия сезон

  • байерн-
  • бундеслига-
  • карло анчелоти-
  • баварци

Първият мач на баварците за първенството е на 18-и август срещу Байер Леверкузен

Байерн започна подготовка за новия сезон - 1
Снимки: БТА/АР

Байерн Мюнхен стартира предсезонна подготовка под ръководството на Карло Анчелоти, който не отхвърли вероятността баварците да направят голям трансфер през следващите седмици.

Световните шампиони Томас Мюлер и Матс Хумелс се включиха в първата тренировка, но други, като Джошуа Кимих и Артуро Видал, отсъстваха заради участието си на турнира за купата на конфедерациите или европейското първенство за младежи.

На откритото занимание не се появиха четирите нови попълнения Никлас Зюле и Себастиан Руди, Серж Гнабри и Корентин Толисо, който беше привлечен за рекордните за Германия 41.5 милиона евро от Лион.

Толисо е отличен халф. Той има много добро позициониране и перфектно подаване. Сигурен съм, че ще подсили отбора. Ако се появи добра възможност, можем да привлечем и още играчи, но няма да харчим луди пари. Към момента съм доволен от състава, защото се подсилихме с четирима добри футболисти, каза треньорът.

Байерн започна подготовка за новия сезон

Относно спекулациите за трансфер на Алексис Санчес от Арсенал, Анчелоти заяви: Алексис е много добър футболист, но не е единственият такъв в света.

Първият мач на Байерн за първенството е на 18-и август срещу Байер Леверкузен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА