Last news in Fakti

4 Юли, 2017 15:37 1 559 0

Започват финалните битки в Световната лига (ВИДЕО)

  • световна лига-
  • волейбол-
  • бразилия-
  • финали-
  • шестица

Откриващите двубои от финалната шестица са Бразилия - Канада и Франция - САЩ

Започват финалните битки в Световната лига (ВИДЕО) - 1
Стопкадър и видео: FIVB

Днес стартират двубоите от финалната шестица на Световната лига в град Куритиба (Бразилия), които ще продължат до 9 юли.

Срещите ще се изиграят на футболния стадион “Бейшада Арена”. Тази вечер домакините излизат срещу Канада, а Франция срещу САЩ. Независимо, че мачовете са на американския континент, началните им часове са сравнително удобни за българките. Първите срещи са от 21:05 часа, а вторите от 23:40 часа.

В Група J1 са Бразилия, Русия и Канада, в група K1 - Франция, Сърбия и САЩ.

На полуфиналите ще се срещнат първите два отбора от групите на кръст - победителят от група J и вторият от група К, и съответно вторият от J срещу победителя от К.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА