Last news in Fakti

13 Юли, 2017 00:59 946 0

Юнайтед задържа Ерера с нов договор

  • ерера-
  • манчестър юнайтед-
  • договор-
  • моуриньо

От клуба вече са отправили предложение към полузащитника

Юнайтед задържа Ерера с нов договор - 1
Снимка: БТА/АР

Манчестър Юнайтед ще се опита да обвърже един от най-добрите си футболисти Андер Ерера с нов договор, твърди каталунското издание "Спорт". Според последни информации, Жозе Моуриньо иска на всяка цена да задържи халфа в редиците си и това негово желание дори е отказало наставника на Барселона Ернесто Валверде да "опипва почвата".

Ясно е, че Ерера е трансферна цел на каталунците, но тимът на практика се е примирил, че ще бъде невъзможно да го привлече през настоящия трансферен прозорец.

Ерера бе избран за най-добър играч на "червените дяволи" за сезона, а освен това Моуриньо взе решение да го направи втори капитан на отбора, след като Уейн Рууни напусна тима и лентата бе връчена на Майкъл Карик. Твърди се, че предложението за нов договор вече е факт.

Изданието отбелязва, че съвсем скоро халфът ще парафира новия си контракт с тима, който ще бъде със завишени финансови параметри, което е съвсем логично.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА