13 Юли, 2017 05:15 1 257 0

Неймар: Предстои най-важният сезон в живота ми

  • неймар-
  • сезон-
  • кариера-
  • барселона-
  • бразилия

"Надявам се да постигна много успехи в него", пожела си бразилецът

Неймар: Предстои най-важният сезон в живота ми - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на Барселона Неймар е на мнение, че сезон 2017/18 ще бъде сред най-важните в кариерата му до момента с оглед работата с новия треньор Ернесто Валверде и предстоящото световно първенство в Русия.

"Надявам се, че ще запиша сезон с много успехи и радост. Готов съм за това, което ме очаква. Предстои един от най-важните сезони в живота ми. Всъщност това ще бъде най-важният сезон в моя живот. Затова съм много щастлив и развълнуван. Ще тренирам здраво, за да съм добре подготвен", коментира кариоката пред ESPN.

Неймар ще бъде част от лятното турне на "блаугранас", където тимът ще изиграе изключително силни приятелски мачове с Ювентус (22-и юли), Манчестър Юнайтед (26-и юли) и вечния враг Реал Мадрид на 29-и юли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА