Last news in Fakti

12 Юли, 2017 13:57 5 057 3

Ибрахимович е медицинско чудо

  • ибрахимович-
  • доктори-
  • манчестър юнайтед-
  • договор

Докторите на Манчестър Юнайтед са впечатлени от физиката на шведа

Ибрахимович е медицинско чудо - 1
Снимка: БТА/АР

Шведският голаджия Златан Ибрахимович може би не е изиграл последния си мач за Манчестър Юнайтед. Въпреки че от 1 юли майсторът на гола е без договор с “червените дяволи”, има немалка вероятност да получи предложение за нов контракт, твърди британският The Sun. 35-годишният футболист се лекува от тежка контузия в коляното, като възстановителният му процес протича в базата в Манчестър с лекари именно на Юнайтед.

От медицинския щаб са изумени от скоростното възстановяване на шведа, а Жозе Моуриньо също хвърля погледи към процеса. Ибра със сигурност ще бъде засипан от оферти от САЩ, Канада и Китай. Според The Sun обаче приоритет на Златан е да облече отново екипа на “червените дяволи” и да играе в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 брей

    8 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: скоростното възстановяване на шведа - върви с щепа от най-позволените илачи
  • 2 Радо

    10 3 Отговор
    Оня на снимката зад него и той е швед със сигурност, като го гледам.
  • 3 Vasik Atanasova

    10 5 Отговор
    не е швед ами е циганин