13 Юли, 2017 13:58 1 378 1

Тити Папазов се завърна в родния баскетбол

  • папазов-
  • левски-
  • баскетбол-
  • треньор

Това искаше душата и сърцето ми, отсече Константин Папазов

Тити Папазов се завърна в родния баскетбол - 1
Снимка: БТА

Константин Папазов потвърди новината, че ще се завърне на треньорския пост на Левски. 49-годишният президент на „сините“ направи това на специална пресконференция.

„Завърнах се! Това искаше душата и сърцето ми“, отсече Папазов.

Както е известно, Тити се оттегли от треньорския пост в Левски на 20 август 2015 година. На специален брифинг той обяви намеренията си и изказа доводите за взетото решение. След това начело на тима застана Николай Господинов, а впоследствие и Мануел Марков.

Не е тайна, че в последните три години са едни от най-тежките за Папазов и Левски. Единствено със своя хъс и желание Тити успя да остави Левски в баскетболния елит.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Много добър треньор, който обича работата си !