13 Юли, 2017 16:26 750 0

Борусия Дортмунд с интерес към Жиру

  • борусия дортмунд-
  • арсенал-
  • жиру-
  • венгер

Германският тим ще изпрати оферта на Арсенал за французина

Борусия Дортмунд с интерес към Жиру - 1
Снимка: БТА/АР

Борусия (Дортмунд) е готов да излезе с оферта към Арсенал за Оливие Жиру, твърди Daily Mirror. 30-годишният таран не може да бъде спокоен за мястото си в селекцията на Арсен Венгер след идването на рекордната покупка Александре Лаказет. В Дортмунд пък се нуждаят от опитен футболист, след като събраха доста млади и талантливи играчи.

Евентуалният ход на германците е свързан с Пиер-Емерик Обамеянг. Жиру ще бъде “атакуван” само ако голмайсторът на Бундеслигата бъде продаден.

Само преди няколко месеца французинът поднови контракта си с Арсенал, но тези дни призна, че напускането още сега е опция. Говори се, че Евертън, Уест Хам, Марсилия и Милан също имат амбиции да се подсилят с Жиру.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА