Last news in Fakti

15 Юли, 2017 13:01 880 0

Ивелин Попов спечели Суперкупата на Русия

  • попов-
  • суперкупа на русия-
  • спартак москва-
  • локомотив москва

Спартак (Москва) победи Локомотив след продължения

Ивелин Попов спечели Суперкупата на Русия - 1
Снимка: spartak.com

Българският национал Ивелин Попов и Спартак (Москва) спечелиха Суперкупата на Русия, след като в мач за трофея се наложиха с 2:1 над Локомотив (Москва) след продължения. Попов започна като титуляр за руския шампион, но в 71-ата минута отстъпи мястото си на Джано Ананидзе. В редовното време Спартак беше по-нападателният отбор, но по-чистите положения бяха за „железничарите“.

Фарфан удари напречната греда още в 10-ата минута, а след това вратарят на „червено-белите“ Ребров отрази удари на Мануел Фернандеш и Миранчук. Стражът на Локомотив Гилерме имаше решителна намеса четвърт час преди края на редовното време след удар на Куинси Промес.

Продължението започна с пропуск на Промес, а в 101-ата минута Спартак откри резултата с гол на Луис Адриано. Куинси Промес удвои в 114-ата минута. Две минути по-късно Фернандеш върна едно попадение за Локомотив, но „железничарите“ не успяха да упражнят натиск в преследване на изравнителен гол. Вместо това Спартак пропусна три положения чрез Промес, Мелгарехо и Комбаров.

Така воденият от Масимо Карера тим на Спартак (Москва) заслужено спечели Суперкупата на Русия за първи път в историята си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА