15 Юли, 2017 16:59 8 747 2

Грандиозен скандал! Играчи на Юве се хванали за гушите на финала

  • ювентус-
  • реал мадрид-
  • скандал-
  • манджукич-
  • съблекалня-
  • бонучи-
  • дани алвеш-
  • италия

Това е причината за раздялата с Дани Алвеш и Леонардо Бонучи

Грандиозен скандал! Играчи на Юве се хванали за гушите на финала - 1
Снимка: БТА/ AP

Нападателят на Ювентус Марио Манджукич потвърди спекулациите, че на полувремето на финала в Шампионската лига е имало скандал в съблекалнята.

На полувремето на финала в Кардиф срещу Реал (Мадрид) резултатът беше 1:1. Разразилият се скандал обаче е повлиял психологически на футболистите на „старата госпожа“. През второто полувреме те допуснаха три гола и загубиха.

Интересен факт е, че само във въпросното полувреме срещу Реал италианските шампиони допуснаха повече голове, отколкото през цялата елиминационна фаза.

„Искам да наруша мълчанието около слуховете за това какво се случи в нашата съблекалня. Бонучи и Дани Алвеш създадоха този хаос и за щастие с тяхната продажба всичко ще се успокои“, заяви Манджукич в интервю за Spaziomilan.it.

„Когато влязохме в съблекалнята на почивката всички разглеждаха това като обикновен мач, в който трябва да вземем трите точки. Дани Алвеш обаче пусна „Samba De Janeiro“, наду музиката на макс и започна да танцува, сякаш няма утре. Помислих това за глупаво, но го игнорирах“, разкри хърватският нападател. Не това е направил Бонучи.

„Лео не го игнорира, защото за него Шампионската лига беше мания. Той отиде до Дани и му каза, че ако не спре музиката, ще му счупи краката. Избухна скандал между двамата и Лео го хвана за врата. Щеше да го удари, но треньорът ги раздели“, добави Манджукич.

Това обяснява защо Бонучи беше продаден на Милан в един от най-изненадващите трансфери в историята на калчото. Бранителят бе закупен от „росонерите“ за €42 милиона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 filo

    0 0 Отговор
    На полувремето на най-важния мач за сезона да се сбият. Това са истински кретени.