18 Юли, 2017 14:31 928 0

Дерменджиев ще сменя тактиката за реванша

  • дерменджиев-
  • лудогорец-
  • тактика-
  • титуляри-
  • кешеру-
  • жалгирис

Специалистът е решил да се върне към схемата с таран в лицето на Клаудиу Кешеру

Дерменджиев ще сменя тактиката за реванша - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев ще сменя тактиката за реванша с Жалгирис, пише "Тема спорт". Двубоят е в сряда от 21:00 часа. Специалистът е решил да се върне към схемата с таран в лицето на Клаудиу Кешеру. В първия мач в Литва на върха на атаката бе Джонатан Кафу като фалшива деветка. Това обаче не се оказа удачен вариант.

Сега бразилецът ще мине по дясното крило на мястото на Джоди Лукоки, който ще остане резерва. Вандерсон ще е на обичайната си позиция - на левия фланг. Бразилецът бе крайно недоволен при смяната си преди седмица, като не подаде ръка на Дерменджиев, но въпреки това отново ще е титуляр. Зад румънския нападател ще е Марселиньо, който също се представи под нивото си миналата сряда.

В средата на терена също ще има промяна. В състава след контузия се завръща капитанът Светослав Дяков. Той бе готов още за двубоя в Литва, но треньорският щаб реши да не рискува с включването му.
Колебанието на Георги Дерменджиев сега е кой да е партньор на родния национал - Густаво Кампаняро или Абел Анисе. Последният вкара гола преди седмица и е фаворит.

Рокади ще има и в отбранителния вал. Защитата бе най-слабото звено в първата среща. Не е изключено на пейката да седне Георги Терзиев за сметка на Игор Пластун, който ще е партньор на Козмин Моци. Десният бек Сисиньо, който се контузи преди първия мач отново е получил болки. Очакваше се той да е титуляр утре. На левия бек без алтернатива е Натанаел.

Лудогорец ще търси ранен гол, както във Вилнюс, с който да навакса пасива от първата среща.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА