22 Юли, 2017 13:01 1 174 1

Хамилтън ще кара още 5-6 години

  • хамилтън-
  • формула 1-
  • кариера

Разбрах, че победите не са всичко, признава британецът

Хамилтън ще кара още 5-6 години - 1
Снимка: БТА/АР

Един от символите на съвременната Формула 1 Люис Хамилтън обяви, че очаква кариерата му да продължи още 5-6 години и така отхвърли спекулациите, че може да се откаже след края на този сезон.

Те бяха създадени от самия него, след като британецът заяви, че не знае какво ще се случи след няколко месеца. Сега обаче 32-годишният пилот е категоричен, че близкото му бъдеще е свързано с Формула 1.

„Мисля, че ми остават още 5 или 6 години, в които мога да се състезавам. След това бих искал да не стана коментатор или мениджър. Ще обмисля опциите, които имам и ще взема решение. Обичам да работя с други хора и не мисля, че ще създам своя линия дрехи. Колекция с различни дизайнери обаче определено е вариант. Би било хубаво“ заяви Люис пред списание „Интервю“.

Трикратният световен шампион признава, че вече не е обсебен от победите на всяка цена.

„Преди време не излизах от хотела с дни, ако не бях спечелил. Толкова сериозно преживявах разочарованията. Сега обаче съм по-зрял и с възрастта разбрах, че да печелиш не е всичко. Разбира се е хубаво да го правиш, но и уроците, които научих, когато не побеждавам ме правят по-силен“ добави той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.