26 Юли, 2017 18:40 877 1

Марселиньо: Трябва да сме на ниво в студ и пек

  • марселиньо-
  • лудогорец-
  • апоел беер шева-
  • шампионска лига-
  • време

"Гледахме доста видео от съперника и вече познаваме стила му", заяви полузащитникът

Марселиньо: Трябва да сме на ниво в студ и пек - 1
Снимка: БТА/АР

Халфът на Лудогорец Марселиньо заяви, че треньорският щаб на тима е направил доста добър анализ на съперника на “орлите” в Шампионската лига Апоел (Беер Шева). Бразилецът е на мнение, че това е много добър отбор, но българите ще направят всичко възможно, за да го отстранят. Марселиньо също така обясни, че атмосферните условия и по-специално жегата в Израел, не трябва да влияят на представянето на тима.

“Гледахме доста видео от съперника и вече познаваме стила му. Ще направим всичко възможно, за добър мач и резултат. Нашата професия е така - независимо дали е топло или вали трябва да сме на ниво. Вярно, че времето е доста по-различно от България, но това е положението. Трябва да бъдем концентрирани, както бяхме в реванша срещу Жалгирис. Не мисля, че може да се отличи само един футболист от съперника, трябва да сме внимателни с целия отбор. В Реал не е само Кристиано Роналдо, а Серхио Рамос, Тони Кроос и всички други”, каза Марселиньо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 някой

    0 0 Отговор
    Засега много добре се справяте