28 Юли, 2017 14:57 1 457 2

"Бандата гейове" обидена на Крушарски

  • крушарски-
  • обида-
  • играчи-
  • кики-
  • локомотив пловдив

Дани Кики се чувствал най-засегнат

"Бандата гейове" обидена на Крушарски - 1
Снимка: facebook

Голяма част от играчите на Локомотив (Пловдив) са обидени на собственика на клуба Христо Крушарски. Причината е изреченото от ексцентричния бизнесмен по адрес на футболистите му. "Няма да дам банда гейове да ме командва. Никой не може да ми даде наклон на оная работа. Аз решавам", изцепи се Крушарски, което никак не се хареса на играчите.

Най-засегнат от думите му се чувствал Дани Кики.

Феновете на "смърфовете" недоумяват как може Крушарски да си позволява подобни реплики. Собственикът на Локомотив от известно време не спира да хули футболистите. Запалянковците му се ядосаха още повече след конфликта му с Мартин Камбуров, който доведе до напускането на голмайстора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Plovdiv

    3 2 Отговор
    Дъртия Крушарски се ядосал хихихи
  • 2 емо73канар

    3 1 Отговор
    Че какво толкова е казал мусю Крушо ??? Всички в Пловдив знаем, че Дани Аймен Кики е гей. Може би Кики, се е обидил на думата гей, щото той си е най обикновен малък п...л.