Last news in Fakti

30 Юли, 2017 01:00 927 0

Конте гори по 2-3 килограма на мач

  • конте-
  • треньор-
  • футболист-
  • нерви-
  • челси

Като треньор съм по-талантлив, отколкото като футболист, смята мениджърът на Челси

Конте гори по 2-3 килограма на мач - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Челси Антонио Конте призна, че по време на мач гори по 2-3 килограма заради постоянните си наставления около страничната линия.

„В края на мача съм почти унищожен. Мисля, че губя по 2-3 килограма“, разкри Конте в интервю за „Телеграф“. „Опитвам се да пренеса цялата си страст в работата. Наясно съм, че в бъдеще ще бъде трудно всичко това да продължи, защото се изисква много издръжливост. Тя ще спадне с времето и може би ще бъда по-спокоен и ще седя на пейката.

Като футболист показвах същата страст и воля за битка. Превъзмогвах трудностите с тичане и със сърце. Талантът ми като футболист бе на средно равнище и трябваше да работя много, за да стигна до лимита си. Мисля, че това се трансферира в треньорството. Мисля, че тук имам повече талант, отколкото като футболист.

Развълнуван съм, че този сезон ще играем в Шампионската лига, но знаем, че ще бъде много трудно. Предстоят ни много мачове, а ние искаме да спечелим всеки от тях. Опитваме да изградим нещо ново, което няма да е лесно. Мисля, че навлизаме в нова ера за Челси, но трябва да бъдем търпеливи“, каза още Конте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА