Last news in Fakti

1 Август, 2017 15:29 2 801 1

Джордан и Пипън отново заедно на игрището (ВИДЕО)

  • джордан-
  • пипън-
  • чикаго булс-
  • камп

Двамата зарадваха присъстващите на ежегоден камп

Джордан и Пипън отново заедно на игрището (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Почти 20 години след последната титла на Чикаго, двете най-големи звезди от династията на Булс отново се събраха заедно на баскетболния терен. Майкъл Джордан и Скоти Пипън зарадваха присъстващите на ежегодния камп, организиран от Jordan Brand - Jordan Flight School и поиграха с някои от участниците в събитието.

Убийственият тандем от 90-те години на миналия век взе участие в няколко игри със стрелба, а въпреки многократните призиви да забие в коша, Майкъл отказа с усмивка на лице, поглаждайки се по корема. И все пак Въздушния донякъде изпълни желанието на малчуганите и се вдигна от паркета, улавяйки ринга. За разлика от него Пипън изглеждаше във форма, която би навела всички на мисълта, че играе в НБА момента, а не се е отказал преди повече от десетилетие.

54-годишният Джордан и 51-годишният Пипън за последно бяха заедно на игрището като съотборници през 1998 година, когато Булс за шести и последен засега път стигнаха до трофея “Лари О’Брайън”.

Скоти игра за “биковете” от 1987 до 1998 година, както и в последния си сезон в НБА - 2003/2004. Майкъл пък бе част от клуба от Ветровития град между 1984 и 1993 и от 1995 до 1998 година.

И двамата са членове на Залата на славата, а Джордан е считан за най-великата фигура в историята на баскетболната игра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    5 0 Отговор
    Баскетболни ЛЕГЕНДИ !