2 Август, 2017 15:28 1 365 1

Роналдиньо го може и на пясъка (ВИДЕО)

  • роналдиньо-
  • плажен футбол-
  • меси-
  • роналдо-
  • неймар

Бразилската легенда за пореден път заяви, че предпочита Меси пред Роналдо

Роналдиньо го може и на пясъка (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Футболната легенда Роналдиньо за пореден път показа, че обича играта и не спира да се забавлява с топката. Бразилецът се появи на плажа в Барселона и поигра с местни момчета.

След края на забавата на плажа, бразилската легенда отново трябваше да отговаря на въпрос върху кого пада неговият личен избор, когато става дума за играч №1 на планетата.

"Лионел Меси и Кристиано Роналдо са страхотни футболисти. Но аз ще избера Меси, защото той е мой приятел", коментира световният шампион за 2002 година. Бившият носител на Златната топка коментира и темата за своя сънародник Неймар, който съвсем скоро се очаква да бъде привлечен от ПСЖ.

"Ако ставаше дума за мен, аз щях да сторя това, което винаги съм правил - да следвам сърцето си. И да бъда там, където чувствам, че е правилното място за мен. Там, където ще бъда щастлив", каза още ветеранът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.