3 Август, 2017 14:57 2 069 2

Гонзо: Митов, къде е достойнството ти?

  • гонзо-
  • митов-
  • достойнство-
  • левски

"Аз не бих търпял Левски да преговаря с друг треньор зад гърба ми", отсече Георги Иванов

Гонзо: Митов, къде е достойнството ти? - 1
Снимка: БТА

Легендата на Левски Георги Иванов - Гонзо, който е треньор на Черно море, коментира и ситуацията на "Герена" и специално наставника на "сините" Николай Митов.

"Не мога да коментирам за Николай Митов, защото не бих допуснал да се поставя на негово място. Не може зад гърба ти да преговарят с друг треньор и ти да седиш и да тренираш отбора! Тук вече нещата опират и до достойнство", отсече Гонзо пред "Диема спорт".

"Той трябваше да си тръгне още, когато феновете започнаха да скандират викове "Оставка". Оценката я дава публиката. Левски трудно ще стане шампион тази година. Лудогорец и ЦСКА си запазиха отборите, докато Левски тепърва ще гради отбор. Това става с време, а не за ден, два. Левски трябва да си реши проблемите по-рано, защото това ги дърпа назад."

"Всеки добър треньор с авторитет и самочувствие би трябвало да се справи със ситуацията в Левски. Трябва да се подобри отношение между публика и ръководство., тогава нещата могат да се получат", допълни специалистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Насо

    2 0 Отговор
    Може Гонзалес да ми е един от най-противните треньори, но в случая е прав. А Митов е наистина страшен глупак как може да го търпи това нещо ,просто нямам думи. Незнам как се нарича такъв човек.