Last news in Fakti

7 Август, 2017 11:58 1 234 0

Буфон: Болт, бягането в живота никога не свършва

  • болт-
  • буфон-
  • поздравление-
  • изявление

"Нека целия свят се опитва да те догони", пише още легендарният вратар

Буфон: Болт, бягането в живота никога не свършва - 1
Снимка: БТА/АР

Легендарният италиански вратар на Ювентус Джанлуиджи Буфон коментира края на кариерата на осемкратния олимпийски шампион Юсейн Болт. Стражът на “бианконерите” публикува емоционално изявление в Instagram, в което разкри възхищението си от безспорния рекордьор в спринта.

“Всяка история има своя край. Най-бързият човек на планетата, Мълнията Болт се оттегля. Това е неизбежно, но и толкова невероятно, като цялата му кариера. В живота обаче бягането никога не свършва, просто започваш да бягаш на друга писта. Продължавай да бягаш, Болт. Нека целия свят се опитва да те догони”, гласи съобщението на Буфон.

Буфон: Болт, бягането в живота никога не свършва
Снимка: instagram

Болт се оттегли от пистата с бронзов медал от Световното първенство по лека атлетика в Лондон. Въпреки екзалтираната публика на Олимпийския стадион на негова страна, ямайският спринтьор не успя да завърши подобаващо и остана едва трети. Джъстин Гатлин направи невероятно бягане и взе златото, а Крисчън Коулман остана втори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА