10 Август, 2017 09:38 2 174 0

Георги Дерменджиев хвърли оставка

  • дерменджиев-
  • оставка-
  • лудогорец-
  • суперкупа на българия-
  • ботев пловдив

Причина е загубата от Ботев Пловдив за Суперкупата на България

Георги Дерменджиев хвърли оставка - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви след загубата от Ботев (Пловдив) с мача за Суперкупата на България, че е подал оставка и собствениците на клуба трябва да решат дали да я приемат.

"Подадох си оставката и собствениците трябва да решат. Аз съм направил достатъчно за този клуб. Един мач, който е Суперкупа може да свърши по всякакъв начин. Отборът ще излезе от това положение. Сега взех решението, обмислих го добре, щом е в мен вината, приемам го добре. Достатъчно натиск има, става така, че един отбор трябва да е в Шампионска лига и не бива да пада. Аз винаги съм искал този отбор да е константа в групова фаза в Шампионска лига, но това искат и другите отбори", заяви Дерменджиев пред журналистите след мача.

"Това е един проект, който много уважавам. Изключително успешен проект на братя Домусчиеви, които вложиха много средства и разум. Този проект ще продължи. Аз съм на толкова години и толкова време съм бил във футбола. Бил съм винаги реалист и съм гледал да поемам отговорността", добави треньорът.

"Може да проверите колко време съм бил без работа, като статистика. Колко мача имам в Европа и колко победи, специалистите знаят какво значат тези цифри. Аз се радвам, че донесохме радост на феновете. Вие наблюдавахте едни футболисти и мачове от голяма класа", завърши Деременджиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА