Last news in Fakti

10 Август, 2017 05:14 390 0

Ливърпул за пореден път отсвири Барса

  • коутиньо-
  • барселона-
  • ливърпул-
  • оферта-
  • отказ

"Мърсисайдци" отказаха 100 милиона за Коутиньо

Ливърпул за пореден път отсвири Барса - 1
Снимка: БТА/АР

Ливърпул е отхвърлил и третата оферта на Барселона за звездата на червените Филипе Коутиньо. Това информира "Sky Sports". Според медията от Барса са предложили на англичаните за Коутиньо 85 милиона евро плюс още 15 000 000 под формата на различни бонуси.

Шефовете на Ливърпул обаче категорично са отрязали каталунците, като това е трети техен отрицателен отговор за подобен трансфер. Първите две предложения на Барса бяха съответно за 72 и 80 милиона лири, които също бяха хвърлени в коша.

Преди дни El Mundo Deportivo обяви, че Ливърпул иска твърдо поне 110 млн. евро за Коутиньо и няма да отстъпи от исканата цена.

От своя страна Филипе изрази желание да заиграе в Барса, но това ще стане факт само, ако каталунците извадят исканата от червените сума. Именно Коутиньо е голямата трансферна цел на испанския вицешампион и ръководството на клуба вижда в негово лице идеалния наследник на Неймар. Играчът в момента се възстановява от лека травма и ще пропусне старта на сезона срещу Уотфорд в събота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА