Last news in Fakti

10 Август, 2017 13:56 1 732 0

Юнайтед не взели Иско, защото... имал голяма глава

  • манчестър юнайтед-
  • иско-
  • глава-
  • малага-
  • реал мадрид-
  • скаут

Скаутът на "червените дяволи" определил Иско за бавен и с несъразмерно тяло

Юнайтед не взели Иско, защото... имал голяма глава - 1
Снимка: БТА/АР

Офанзвиният халф на Реал (Мадрид) Иско се превърна в основен двигател на тима и любимец на феновете. Испанецът дори вкара гол и прибра приза за най-добър играч в мача за Суперкупата на Европа срещу Манчестър Юнайтед, който бе спечелен от „белия балет“ с 2:1.

Имало е обаче реална възможност Иско да бъде с червен екип в този двубой и да бъде част от Юнайтед. През 2013 година Иско вече бе грабнал окото на много отбори със силните си изяви за Малага. Манчестър Юнайтед праща скаут няколко пъти да го гледа на живо, след което да даде отчет.

„Иско е добър футболист, не не е достатъчно бърз. Освен това главата му е много голям за тялото, което има“, пише в доклада на скаута.

Това отказва Юнайтед, а същото лято Реал (Мадрид) се решава да го купи и в момента той е един от най-добрите играчи на тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА