11 Август, 2017 15:57 819 0

Ливърпул обяви: Не продаваме Коутиньо!

  • ливърпул-
  • коутиньо-
  • барселона-
  • обяснение-
  • трансфер

"Мърсисайдци" излязоха с официално обръщение относно трансферната сага

Ливърпул обяви: Не продаваме Коутиньо! - 1
Снимка: БТА/АР

Бъдещето на бразилската звезда Фелипе Коутиньо е ясно! Официалният сайт на Ливърпул излезе със съобщение по повод непрестанните информации за негов трансфер в Барселона.

В него от "Анфийлд" категорично заявяват, че 25-годишният атакуващ халф остава собственост на "мърсисайдци" и няма да бъде продаван това лято. "Искаме да внесем яснота за бъдещето на Филипе Коутиньо и евентуален негов трансфер. Окончателната позиция на клуба е, че няма да се разглеждат оферти за него. Филипе ще остане част от Ливърпул и след края на трансферния прозорец", гласи съобщението на "червените".

Барса направи всичко по силите си да привлече звездата на Ливърпул и отправи няколко оферти за него, като най-високата беше на стойност 100 милиона евро, но и тя беше отхвърлена. На "Камп Ноу" спешно търсят звездно попълнение, след като ПСЖ активира освобождаващата клауза на Неймар за 222 млн. евро и го привлече.

Преговорите за Осман Дембеле от Борусия Дортмунд зациклиха, въпреки че 20-годишният френски национал започна да бойкотира рурци, за да премине при каталунците. Нападателят на италианския хегемон Ювентус Пауло Дибала също беше сред опциите, но двете страни не желаят да се разделят. Освен това аржентинската перла на "Старата госпожа" получи и легендарния №10.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА