15 Август, 2017 05:15 1 911 4

Роналдо може да изгори за 12 мача

  • кристиано роналдо-
  • реал мадрид-
  • наказание-
  • съдия-
  • барселона

Роналдо получи втори жълт картон заради симулация

Роналдо може да изгори за 12 мача - 1
Снимка: БТА/ AP

Звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо може да получи тежко наказание заради избутване на рефера, съобщи испанското издание „Марка“.

Португалецът беше изгонен от главния съдия на мача за Суперкупата на Испания между Барселона и Реал (Мадрид), завършил 1:3 в полза на гостите.

Кристиано Роналдо получи втори жълт картон малко преди края на срещата заради симулация в наказателното поле на каталунците. В гнева си Роналдо изблъска съдията.

Според правилника при контакт с рефера футболист може да получи наказание от 4 до 12 мача. Малко вероятно е обаче Роналдо да получи най-тежката санкция, коментират испанските медии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаран БГ

    9 1 Отговор
    За да е човек такъв добър футболист, като Роналдо,Меси и много други, да не разгръщам страниците от миналото, нормално е, да е силен характер ! С годините обаче / особено в последните тридесетина години, когато почти всичко се изроди и стана "пари"/ много от тях натрупват много пари, много почитатели от всякакъв ранг и вид, и в крайна сметка се забравят. Пред очите ми е сънародника на Роналдо - Фиго. Бе към края на футболната си кариера в Италия и в един мач съдията му отбеляза нарушение. Колко го е заслужавал или не - не помня и не мога да съдя. Знам, влезе в разпра със съдията, изпъчи се пред него, посочи с пръст към гърдите си и го пита: "Знаеш ли кой съм аз ??" Излишно самочувствие, параден фасон, глупаво и жалко поведение .... Получи жълт картон! Ако бе продължил - сигурно съдията щеше да го изгони.
    Забравят, че многото пари им се дават, защото "снасят" много пъти по-вече с играта си и имиджа, който им се създава.Те са пример за подражание на младото поколение ! Освен добри играчи, длъжни са да бъдат и "добри"човеци с нужното прилично поведение !
    Роналдо обикновено е сдържан. Нещо много го е възмутило, за да си позволи даже и да изблъска съдията. Нашият "бати Ицо" нали беше настъпил с бутонките един съдия "без да иска" ? И те са хора - понякога не издържат........

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 незнайко

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Шаран БГ":

    Как няма да е възмутен, като ч....лката му помогна да падне при тази скорост на бягане. ПРАВ Е РОНАЛДО В ТОЗИ СЛУЧАЙ !

    Коментиран от #4

  • 4 Стилиян

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "незнайко":

    Той си падна като балерина,нормално е да му дадат жълт картон.