21 Август, 2017 15:29 1 708 0

Нов скандал с марка "Левандовски"

  • левандовски-
  • турне-
  • тренировки-
  • недоволство-
  • шефове-
  • байерн мюнхен

Голмайсторът на баварците отново е недоволен - критикува шефовете си

Нов скандал с марка "Левандовски" - 1
Снимка: БТА/АР

Голмайсторът на Байерн Мюнхен – Роберт Левандовски, критикува решението на клуба да проведе предсезонната подготовка в Азия. Според полския стрелец дългите и уморителни пътувания са попречили на баварците да навлязат в оптимална форма преди старта на сезона.

"Нямахме време за тренировки. Имаше много пътувания и приятелски мачове. Това не е в полза на никого. Сега имаме малко време да наваксаме това, което изпуснатото през лятото", заяви Левандовски пред Bild.

Той за втори път в рамките на няколко месеца изказва своето недоволство от Байерн. В последния кръг на миналия сезон полякът изпусна голмайсторския приз за сметка на Пиер-Емерик Обамеянг. След това публично обвини съотборниците си за това и заяви: "Бях бесен и много разочарован от отбора си".

Думите на нападателя бяха подкрепени от неговия агент Майк Бартел. "Роберт ми каза, че не е усетил подкрепа. Беше разочарован, както никога досега", с което наля допълнително масло в огъня и спекулациите за трансфер в Реал Мадрид не закъсняха.

В крайна сметка шумът бързо беше потушен, но сега Левандовски отново е на път сам да завърти вихрушката около себе си. Той взима най-голямата заплата на "Алианц Арена" – 15 милиона евро на година, но въпреки това Байерн няма да иска да се раздели с него, защото се превърна в незаменима фигура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА