Last news in Fakti

22 Август, 2017 10:58 979 0

Мидълзбро с интерес към играч на ЦСКА

  • мидълзбро-
  • цска-
  • интерес-
  • чорбаджийски

Гари Гил останал впечатлен от Божидар Чорбаджийски

Мидълзбро с интерес към играч на ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Шефът на футболните операции на Мидълзбро Гари Гил е харесал изявите на национала Божидар Чорбаджийски, информира „Sunderland Echo“. Англичанинът бе в България през миналата седмица, като посети срещата на ЦСКА с Витоша (Бистрица) (6:1) на "Армията", а също и двубоя между "червените" и Лудогорец в Елитната група до 17 г. в Панчарево.

Според британското издание Гил е останал най-впечатлен от Чорбаджийски, който се разписа на два пъти срещу Витоша след центрирания на Тиаго Родригес. Капитанът на „червените“ е влязъл в списъка с играчи, които и занапред ще бъдат следени изкъсо от Мидълзбро. Отборът от "Ривърсайд" изпадна от елита през миналия сезон и сега се подвизава в Чемпиъншип. Стилът на игра там може да пасне добре на Чорбаджийски предвид отличната му физика.

Освен централния бранител, на мача с Витоша Гил е отбелязал и добрите изяви на Антон Недялков, Кристиан Малинов, Кирил Десподов и Фернандо Каранга. На срещата между ЦСКА и Витоша (Бистрица) присъстваха скаути от 3 континента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА